Inovații în materie de produse Restaumatic: cross-selling și up-selling

cross-selling și up-selling

Am implementat o schimbare foarte utilă care va contribui la creșterea vânzărilor pe website-urile restaurantelor. Acum, clienții noștri pot folosi instrumentele de cross-selling și up-selling.

Ce înseamnă cross-selling și up-selling?

Cross-selling

Implică oferirea către client a unui alt produs care să se potrivească cu un fel de mâncare deja selectat (de exemplu, sos de pizza, suc).

cross-selling

Up-selling

Implică oferirea către client a unei versiuni mai scumpe a produsului decât cea pe care acesta plănuia să o comande (de exemplu, o variantă mai rentabilă pentru client, o mărime mai mare a băuturii, pizza etc.).

up-selling

De ce facem această schimbare?

Deja în timpul testelor efectuate în restaurantele selectate, am observat o creștere a veniturilor între 3% și 14% după ce am încorporat listele de vânzări încrucișate și de vânzări suplimentare în coșul de cumpărături și pe pagina produsului. Acestea sunt rezultate foarte promițătoare!

Care sunt beneficiile pentru proprietarul restaurantului? 

  • valoarea crescută a comenzii: clientul selectează extra pentru preparatul ales și comandă mai mult,
  • îmbunătățirea experienței clienților: comoditatea unei selecții ușoare a garniturilor,
  • să promoveze în mod activ noutățile și ofertele speciale,
  • prin astfel de facilități, creștem loialitatea clienților.

Vă încurajăm să ne trimiteți feedback cu privire la modul în care utilizați această funcție și la modul în care o putem îmbunătăți.

Brand & Marketing Coordinator

Responsabil pentru planificarea și implementarea strategiei de marketing a Restaumatic în Polonia și în sucursalele din străinătate. Coordonează și analizează activitățile online și offline.