5 nápadov na výzdobu športového baru

športový bar

Športové bary sú obľúbené miesta, kde sa stretávajú športoví fanúšikovia a priatelia, aby sledovali svoje obľúbené zápasy alebo športové podujatia a zároveň si vychutnali občerstvenie alebo väčšie jedlo. Ako však vyzdobiť športový bar, aby upútal pozornosť hostí? Tu je 5 nápadov na výzdobu športového baru, ktoré určite zapôsobia!

priaznivci v športovom bare

Vytvorenie tematického dekoru

Jedným z najdôležitejších prvkov výzdoby športového baru je tematický štýl. V závislosti od obľúbených športov vašich hostí môžete vytvoriť dekorácie a štýly, ktoré zodpovedajú ich obľúbeným tímom alebo športom. Týmto spôsobom zabezpečíte jedinečný vizuálny zážitok a atmosféru vášho športového baru.

Osvetlenie

Ďalším dôležitým prvkom v športových baroch je osvetlenie. Správne osvetlenie môže ovplyvniť náladu a tiež pomôcť vytvoriť správnu atmosféru. Nízke, tlmené svetlo môže pomôcť vytvoriť príjemnú atmosféru pri sledovaní futbalových alebo basketbalových zápasov, zatiaľ čo jasné, ostré svetlo môže pomôcť vytvoriť energickú atmosféru pri sledovaní automobilových pretekov alebo boxerských zápasov.

Príjemný priestor

Zabezpečte pohodlné stoličky, stoly a pohovky, aby si vaši hostia mohli oddýchnuť a cítiť sa ako doma. Dôležitou súčasťou výzdoby športového baru je aj primerané sedenie, ktoré priláka nových zákazníkov a povzbudí starých, aby sa vrátili.

Televízory

Televízory sú najdôležitejším prvkom športového baru. Uistite sa, že televízory majú správnu veľkosť a vysokú kvalitu obrazu. Mnohé športové bary inštalujú televízory na steny a stropy, aby zabezpečili najlepšiu viditeľnosť pre svojich hostí z ktoréhokoľvek miesta v miestnosti.

Tapety a plagáty

Tapety a plagáty sú skvelým spôsobom výzdoby športového baru. Môžete si vybrať tapety so športovou tematikou alebo zavesiť plagáty s obľúbenými športovcami vašich hostí. Je to osvedčený spôsob, ako vytvoriť tematickú atmosféru a upútať pozornosť nových hostí.

výzdoba športového baru

5 nápadov na výzdobu športových barov – zhrnutie

Vytvorenie správnej atmosféry, investície do technológií a ďalších atrakcií určite prilákajú do vášho podniku nových zákazníkov a udržia tých starých, ktorí sa k vám budú vracať. Veď nič sa nevyrovná skvelému pivu, dobrej hre a živej atmosfére. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy, určite sa to citeľne premietne do rastu vášho podniku.

Brand & Marketing Coordinator

Zodpovedá za plánovanie a realizáciu marketingovej stratégie spoločnosti Restaumatic v Poľsku a v zahraničných pobočkách. Koordinuje a analyzuje online a offline aktivity.