5 ideja za uređenje sportskih barova

sportski bar

Sportski barovi popularna su mjesta gdje se okupljaju ljubitelji sporta i prijatelji kako bi gledali svoje omiljene utakmice ili sportske događaje dok uživaju u grickalicama ili većim obrocima. Ali kako urediti svoj sportski bar da privuče pozornost gostiju? Evo 5 ideja za uređenje sportskih barova koje će vas sigurno impresionirati!

uređenje sportskog bara

Napravite tematski dekor

Jedan od najvažnijih elemenata uređenja sportskog bara je tematski stil. Ovisno o omiljenim sportovima vaših gostiju, možete kreirati ukrase i stilove koji odgovaraju njihovim omiljenim timovima ili sportovima. Na taj način osigurat ćete jedinstveni vizualni doživljaj i ugođaj za vaš sportski bar.

Rasvjeta

Rasvjeta je još jedan važan element u sportskim barovima. Prava rasvjeta može utjecati na raspoloženje i pomoći u stvaranju prave atmosfere. Slabo, prigušeno svjetlo može pomoći u stvaranju ugodne atmosfere prilikom gledanja nogometnih ili košarkaških utakmica, dok jarko, oštro svjetlo može pomoći u stvaranju energične atmosfere prilikom gledanja automobilskih utrka ili boksačkih borbi.

Ugodan prostor

Osigurajte udobne stolice, stolove i sofe za svoje goste kako bi se opustili i osjećali kao kod kuće. Adekvatna mjesta za sjedenje također su važan dio uređenja sportskog bara koji će privući nove goste i potaknuti stare da se vrate.

Televizori

Televizori su najvažniji element sportskog bara. Provjerite jesu li vaši televizori odgovarajuće veličine i pružaju li visoku kvalitetu slike. Mnogi sportski barovi postavljaju televizore na zidove i stropove kako bi svojim gostima pružili najbolju vidljivost s bilo kojeg mjesta u prostoriji.

Tapete i posteri

Pozadine i posteri izvrstan su način za ukrašavanje vašeg sportskog bara. Možete odabrati pozadine sa sportskim temama ili objesiti postere s omiljenim sportašima vaših gostiju. Ovo je provjeren način za stvaranje tematske atmosfere i privlačenje pozornosti novih gostiju.

navijači u sportskom baru

5 ideja za uređenje sportskih barova – sažetak

Stvaranjem odgovarajuće atmosfere, ulaganjem u tehnologiju i dodatnim sadržajima zasigurno ćete privući nove kupce u svoje mjesto i natjerati stare da se vraćaju. Uostalom, ništa nije bolje od odličnog piva, dobre igre i živahne atmosfere. Ako slijedite ove jednostavne savjete, to će se svakako značajno odraziti na rast vašeg poslovanja.

Brand & Marketing Coordinator

Odgovorna je za planiranje i provođenje marketing strategije Restaumatica u Poljskoj i stranim podružnicama. Koordinira i analizira online i offline aktivnosti.