Online prodejní systém pro catering – proč jej zavést pro vaši restauraci?

Online prodejní systém pro gastronomii

Zavedení prodejního systému pro cateringové služby skutečně zvyšuje šance na růst vašeho podniku. Můžete oslovit širší okruh potenciálních zákazníků a posunout kvalitu svých služeb na vyšší úroveň. Dobrý prodejní systém je software a hardware, který vám umožní optimalizovat a zefektivnit procesy objednávání a plnění objednávek ve vaší restauraci.

Online prodejní systém – jaké funkce plní?

V digitálním věku a rostoucí oblibě online nakupování vidí mnoho odvětví výhody používání online prodejních systémů. Gastronomie není výjimkou. Co přesně ale znamená “online prodejní systém” pro restaurace a jaké funkce může plnit? Podívejme se na to blíže.

Restaumatic je jedním z příkladů moderního online prodejního systému přizpůsobeného potřebám gastronomie. Bez ohledu na výběr konkrétní platformy však existují některé funkce, které jsou společné většině takových řešení:

Klíčové vlastnosti online prodejních systémů v gastronomii

Klíčové vlastnosti online prodejních systémů v gastronomii.

Mnohé systémy, jako například Restaumatic, navíc nabízejí další funkce, například vytvoření responzivní webové stránky restaurace nebo integraci se stávajícími webovými stránkami prostřednictvím pluginů. Taková řešení vám mohou pomoci ušetřit na provizích za doporučení a zvýšit viditelnost vaší restaurace na internetu.

Pokud zvažujete implementaci online pokladního systému do své restaurace, stojí za to zvážit, jaké funkce pro vás budou nejužitečnější a jaké výhody mohou vašemu podnikání přinést. V dnešní době, kdy je konkurence tak velká, je dobré držet krok s technologickými inovacemi a přizpůsobovat se měnícím se potřebám trhu.

Automatizace prodeje online – výhody a přínosy

Moderní gastronomie není jen o chutném jídle a příjemné obsluze. Je to také o velmi dobré organizaci práce, která se do značné míry opírá o technologie. Systém online prodeje může vašemu podniku přinést mnoho výhod, a to bez ohledu na jeho velikost.

Výhody zavedení online prodejního systému

  • Méně chyb: zefektivnění procesu objednávání minimalizuje riziko chyb, které mohou vzniknout při ručním zpracování objednávek. 
  • Lepší organizace práce: díky systému mohou zaměstnanci odpovědní za služby hostům a online objednávky pracovat efektivněji, což vede k vyšší kvalitě služeb. 
  • Úspora času a peněz: Méně chyb a lepší organizace práce znamenají nižší náklady. Navíc odpadají provize pro zprostředkovatele, což znamená vyšší zisk.
  • Zjednodušená správa jídelního lístku: Chcete přidat nové jídlo nebo změnit cenu? V online systému to zvládnete během několika okamžiků.
  • Akce pro online zákazníky: možnost vytvářet speciální nabídky pro ty, kteří využívají online objednávkový systém, láká nové zákazníky a zvyšuje loajalitu stálých.

Až budete přemýšlet o tom, jak postupně otevřít restauraci, zvažte investici do takového softwaru. V dnešní době, kdy je trh pohostinství tak konkurenční, je každá konkurenční výhoda k nezaplacení.

objednávání jídla přes chytrý telefon

Online prodejní systém pro gastronomii – co je důležité?

Každý majitel gastronomického podniku chce, aby jeho podnikání bylo ziskové, fungovalo hladce a rostlo. Zavedení online prodejního systému je krokem do budoucnosti a umožňuje lepší organizaci práce. Systém skutečně podporuje práci restaurace na úrovni prodeje a zpracování objednávek. Dopady jeho zavedení se projevují například ve snížení nákladů na provize pro portály pro objednávání jídel nebo ve zvýšení rychlosti online objednávek.

V digitálním věku, kdy zákazníci očekávají rychlost a pohodlí, vám zavedení moderních nástrojů pomůže tato očekávání naplnit a zároveň rozvíjet vaše podnikání.

Shrnutí

Pokud chcete, aby vaše restaurace prosperovala, musíte v dnešní době myslet nejen na chutné jídlo. Důležité je také používat nové nástroje, jako jsou například online prodejní systémy. Usnadňují práci na prodejně a udržují zákazníky spokojenější. Taková řešení nejen šetří čas a peníze, ale jsou také krokem k lepším zítřkům pro každou restauraci.

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás!

📞 Telefonní číslo: +421 948 634 789
✉️ E-mail: czechrepublic@restaumatic.com

Nečekejte a zjistěte, jak vám můžeme pomoci zvýšit vaše příjmy! 📈

Social Media & Content Marketing Specialist

Ve společnosti Restaumatic jsem zodpovědný za tvorbu obsahu a moderování profilů na sociálních sítích. Také spolupracuji s našimi zahraničními pobočkami v oblasti správy sociálních médií.